OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR5 30,79

OneCNCXR5 30.79 indeholder følgende

OneCNCXR5 Milling versioner

Dette gælder for Mill Expert Mill Professional Mill Advantage og Mill Express

Der er en ny "Profil springet" fræsning funktion tilføjet til alle disse versioner

OneCNCXR5 Drejebænk Multi Axis versioner

Der er en ny "Profil springet" fræse funktion i "C"-akse kapacitet

Det gælder Drejebænk Expert Drejebænk Professional og Drejebænk Express med dette modul kapacitet.

Denne nye funktion er inkluderet i bestanden værktøjsbaner.

Profilen Plunge giver en anden løsning til at profilere dybe eller tykke dele ved at oprette en række borede eller fræsede punkter langs eller omkring en profil sti. Dette er især praktisk til dybe slots.

Funktionen giver mulighed for at hakke kaste udgangsstillingen i tilfælde af en blind begyndelse tillader derefter en kontrolleret trin i omkring resten af ​​lænket vej.

Denne dialog viser den oprindelige indstilling og indstillingen for resten.

Dette billede viser evnen anvendes i en slot situation. Dette program bruger indstilling for ingen værktøj offset og bare bruger kæden som en midterlinje.

Dette billede viser funktionen i drift.

Dette er et andet eksempel, hvor denne funktion giver en god funktionalitet på grund af formen og størrelsen af ​​profilet i forhold til dybden og størrelsen af ​​værktøjet skulle anvendes.

Dette viser at funktionen er simuleret handling.

Og det færdige bane viser et hak, som kan være en mere vanskelig profil i en tyk del, der kan håndteres succesfuldt med denne nye funktion. Denne funktion er til center skærende værktøjer samt bore-type værktøjer.

Denne opdatering indeholder også mange rettelser og tilpasninger, der er kommet fra brugernes rapporter.

Hjælp-filer

uThis OneCNCXR5 opdatering indeholder en ny hjælp filsystem konstant løbende og opdateret til at omfatte nuværende funktioner samt ændringer til tidligere funktionalitet funktioner.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30.72

OneCNCXR5 30.72 indeholder indlæg justering for C-akse OneCNCXR5 Drejebænk
Nogle maskiner og Siemens drejebænk kontrol bl.a. kan ikke lide at have 0 og 360 grader på det samme punkt, så der nu er en indstilling i den stilling 0-360 rotations for C-aksen, hvor efter 359 grader den næste bliver 0 Zero i stedet for 360 grader.

OneCNCXR5 30.72 indeholder indlæg justering understøtter XY skala faktor i Tool Change
Når du bruger-Y eller-X i post skalafaktor at vende køreretningen i post X og Y var blev ikke støttet i værktøjet Skift format. Denne ændring understøtter nu vending i værktøjsskift format.

OneCNCXR5 30.72 indeholder justeringer for Mill Profile
Der blev foretaget justeringer mølle profil til bedre at håndtere åben form profiler, når den første og eller sidste enhed er en bue.

OneCNCXR5 30.72 indeholder justeringer for Z-niveau Finish
Der var foretaget en justering af Z niveau slut, fordi det blev fundet nogle brugere blev ved hjælp End Mills som slut-værktøjer i stedet for Kugle-Bull mill værktøjer til efterbehandling 3D formede dele. Denne forbedring hjælper denne brug.

OneCNCXR5 Mill Expert og Mill Professional HS Z niveau Rough
En justering blev foretaget til HS Z niveau ru til bedre at håndtere dårlige modeller. I fortiden, hvis modellen var dårlig, og der var et problem i behandlingen kurvemarkeringsværktøjet det blev anbefalet, at den model, der skal brydes til overflader. Denne justering hjælper dette, og det er nu mindre tilbøjelige til at have til at bryde modellen til de enkelte overflader.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30,70

OneCNCXR5 30,70 indeholder yderligere justering til DXF og DWG import og eksport af filer.

OneCNCXR5 30,70 indeholder yderligere justering for "Arc 2 Points"-funktionen

OneCNCXR5 30,70 Mill Expert har justering at underbyde bearbejdning funktion.

OneCNCXR5 30,70 Wire EDM har Post ændringer, der passer til en ny Wire EDM maskine fra Exetek

OneCNCXR5 30,70 Drejebænk Professional har justering for C-akse Fuld Machining

Læs mere ...