OneCNCXR8 versie 63.04

OneCNCXR8 Release 63.04 is nu vrijgegeven.

OneCNCXR8 miljoen
Er waren aanpassingen aan de logica van de invalsnelheid in bewerkingsfuncties van frezen.
Er waren aanpassingen aan de functie van de freesbekleding
Er zijn aanpassingen gemaakt aan de herpositionering van spelingen van meerdere onderdelen.
De gelijktijdige invalspeling van de freesmachine met 4 assen werd aangepast.

OneCNCXR8 Profiler
Er waren aanpassingen aan Profiler-lead in onze functionaliteit.

Talen
De Chinese vertaling is in alle producten bijgewerkt.
Nederlandse taal is bijgewerkt.

OneCNCXR8 Release 63.04 is beschikbaar in de OneCNC Update Server voor alle gelicentieerde gebruikers.

Lees meer ...