OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR7-frisättning 51,89

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version Update 51.89

Det finns många justeringar i den här utgåvan, som är tillämplig på alla versioner av OneCNCXR7

De viktigaste ändringarna i denna utgåva är:

Utdragningsenheter:

Många användare användes för att bara extrahera geometriska enheter till det aktuella lagret.

OneCNC i föregående version släppte möjligheten att extrahera och flytta extraherade enheter till ett lager som heter extraherat som en standardinställning. Detta gjordes för att separera extraherad geometri, eftersom extraherad är den bästa passformen i stället för dras geometri. OneCNCXR7 Versionsuppdatering 51.88 extraherar fortfarande de extraherade enheterna till det extraherade skiktet, men det stöder också att koppla det extraherade till det aktuella skiktet.

Den här nya inställningen hittar du Arkiv> OneCNC-egenskaper> Fliken Layer

extract

Kinesisk språkversion:

Den här utgåvan innehåller de senaste uppdateringarna för bith de traditionella och förenklade versionerna av kinesiska språk.
Det finns en uppdatering till tyska och japanska språken för att återspegla de senaste ändringarna.

Mått

3D-dimensioner kan nu använda enheter som inte är i samma plan.
Denna förmåga bör endast användas med försiktighet.
Vyn ska roteras till planet som dimensionen ska ses på för att kontrollera och se till att dimensionen avser de enheter som du behöver.
I 3D kan referenslinjerna inte vara på de valda enheterna

dinension

True Typ Fonts

Text till geometri (vektoriserad text) Funktionen True Type-teckensnitt använder att det visat sig att vissa teckensnitt har duplicerade enheter. Denna version korrigerar det så att det inte finns någon duplicerad geometri som orsakar flera graveringar av dessa enheter.

Kylvätska inställning

Redigeringen av kylmedelsnamnet i verktygsbytesdialogrutan sparades inte korrekt.

Detta är nu tillgängligt på OneCNC-uppdateringsservern

Läs mer ...

OneCNCXR7-frisättning 51,84

Vi har släppt idag OneCNCXR7 Version Release 51.84

Det finns några justeringar i den här utgåvan.

Den här versionen gäller alla OneCNCXR7-system.

Skikten

Alla extraherade enheter tillämpas automatiskt på lager som heter extraherat. Nu om en användare kommer att dra ut flera gränser för att hålla dem åtskilda behöver de bara högerklicka lager och lägga till lagnamnet t.ex. utdragna fickor på så sätt kommer de att få reda på vad det extraherade var för.

Detta är långt siimpler som kopierar etc och ger logisk städning.

Höger mus på lagnamn

select 1

Lägg till till exempel fickan

select 2

Användartips

Ett tips om extraherad om det är en 3D-modell använder bara "extrahera allt" sparsamt eftersom det lägger till potentiellt tusentals enheter i databasen och kommer att sakta ner ditt system i onödan. Om allt du behöver är några storlekar av modellen finns det bättre verktyg i verifiera data eller välja enskilda objekt utan att sakta ner systemet. Ett annat tips är om du behöver använda välj alla få vad som krävs från de skapade enheterna och klicka på ångra för att rensa databasen från enheterna.

Denna OneCNCXR7 Version Release 51.84 är tillgänglig nu i uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR7-frisättning 51,81

Vi har släppt OneCNCXR7 Version Release 51.81

Denna release har ett stort antal korrigeringar och justeringar och gäller för alla versioner av OneCNCXR7

VIKTIG NOTERING:

Detta är en viktig funktion att notera av denna uppdatering.

På grund av många uppdateringar av lagnamn och DXF-hantering för att fullt ut kunna stödja multi-byte och standardtext eller en kombination av båda typerna för att följa vissa internationella språk har det varit nödvändigt att ändra några detaljer i vår interna datastruktur av *. onecnc-filer.

Det betyder att filerna som skapats i den här versionen inte är bakåtkompatibla med tidigare versioner av OneCNCXR7. Tidigare filer är framåtkompatibla vilket inte är ett problem Det här är mer en varning om du stöder användare med den här versionen måste de också ha den här uppdateringen för att läsa filen eller du måste använda den tidigare versionen.

De övriga huvudjusteringarna är:

Millsimulering

OneCNCXR7 är utformad för att användas där den övre delen av delen är Z 0. Vissa användare använder också den har maskinbordet eller undersidan av delen som Z 0. Det var en justering gjord för de specifika användarna så det första draget gör inte kommer från bordet eller botten vilket skulle indikera en kollision.

DXF Import / Export

Många ändringar och anpassningar gjordes till både DXF / DWG import och exportfunktioner för att hjälpa landsspråken som stöder och använder multi-byte-tecken och en kombination av både snarare än normal text. Font Style-namn går nu nu vidare för att hjälpa CAD DXF som har svårt att importera och ersätta textstilar.

Skikten

Lagnamn är begränsade till 32 tecken. Justeringar gjordes för att också hantera multi-byte-tecken även i räkningen till 32, trots att de använder många fler byte.

Tidigare när en användare extraherad grometri placerades automatiskt på lagret "Extracted" på grund av olika förändringar i de senaste uppdateringarna hade detta slutat fungera och istället placerades de extraherade enheterna på det aktuella lagret.

Denna 51.80-utgåva innehåller nu fixen och den extraherade geometrin läggs igen automatiskt på lagret "extraherat".

Din nuvarande lagerinställning kommer att förbli oförändrad. Det är bara det oavsett vilket lager du har satt den extraherade geometrin placeras på "extraherad".

språk

Nya språkuppdateringar för tyska holländska italienska kinesiska traditionella och koreanska och japanska språken.

Hjälpfiler

Ny uppdaterad hjälpfil för den italienska versionen.

Den här utgåvan är nu tillgänglig på OneCNC Update-servern,

Läs mer ...