OneCNCXR8 utgåva 62.28

OneCNCXR8 version version 62.28 har släppts

Det var viktiga ändringar av alla versioner.

Importerar dåliga modeller

Dåliga modeller har ibland tomma ytor som kan orsaka storlekar i oändlighet eller massiva inställningar i OneCNC. OneCNC försöker nu kassera de dåliga ytanheterna och importerar alla giltiga enheter.

DWG DGN-import

Den här utgåvan förbättrar DXF DWG-import.

Vissa användare använder polyliner istället för vanlig geometri när de skapar delar.

OneCNC importerade tidigare polyliner som en serie linjära linjer ..

OneCNCXR8 importerar nu polyliner som bågar och cirklar.

Polyliner används i CAD för anpassade linjetjocklekar eller avsmalnande linjer.

OneCNCXR8 tillämpar bara geometri på mittlinjen och visar inte avsmalnande eller tjockare linjer.

OneCNC har ingen användning för avsmalnande eller anpassade tjocklekslinjer i vår CAM importerar dem därför som trådramsgeometri för bågar och cirklar.

OneCNCXR8 hårdvarukrav

OneCNCXR8 hårdvarukrav

OneCNCXR8 version version 62.28 är nu tillgänglig på OneCNC Update Server

Läs mer ...