OneCNCXR6 Opdater 40,78

Vi har udgivet OneCNCXR6 Version Version opdatering 40,78

Denne opdatering indeholder en større opdatering til 5 akse indlæg evne til at passe til en maskine typisk ligesom Grob Vandret stil CNC bearbejdningscenter.

Det er primært en vandret stil 5 akse maskine og denne grafik viser konfigurationen akse.

grob_2

Dette viser en typisk maskine.

grob_cnc

Stillingen er self konfigureres af brugere fra multi + aksen side.

For yderligere information kontakt din lokale OneCNC support kontor.

Andre ændringer

Der er opdatere ændringer sprogversionerne også i denne version.

Denne opdatering har andre mindre justeringer, der stammer fra kunde brugernes rapporter.

Denne opdatering er nu tilgængelig i OneCNC Update Server for de brugere, der har OneCNCXR6 Licenser.

Læs mere ...