OneCNCXR2 8,36

Server Obs!

Uppdateringsservern har förbättrats och du bör nu kunna bättre åtkomst till uppdateringar direkt från fliken OneCNC idag och väljer OneCNC uppdateringar

Ny version Update OneCNCXR2!

Uppdatera OneCNCXR2 V8.36 releasedatum 20 dec 2007

OneCNCXR2 Lathe Holländska Version
OneCNC XR2 Lathe Express och OneCNCXR2 svarv Professional har nu haft nederländska sätts produkten installeras.

OneCNCXR2 Mill Expert med 5 axelmodul
OneCNCXR2 Mill Expert med 5 axelmodulen har haft modifiering lagt till korrekt placera startpunkten för Spiral och Radial verktygsbanor inom 5 axel positionsläge.

Notera:
Det finns inga andra uppdateringar så om du behöver OneCNCXR2 nederländska svarv eller du använder OneCNCXR2 Mill Expert med 5 axel funktionalitet finns det ingen anledning att uppdatera till denna version.

Läs mer ...